PM's fishing adventures

PM's fishing adventures

2015. június 25., csütörtök

XVII. Tóparti Randevú - St. Hubertus Nemzetközi Kupa (Maconka Barátai '15 Szuperkupa 3. forduló)

Itt a Maconka barátai harmadik fordulója. Az előzetes nevezésekből már látszott, hogy nem lesz sok úszós versenyző, összesen 18. Ez azt jelenti, hogy 2 szektornyi ember jött össze, 9-9 szektoronként. Csütörtökön már azt is tudtuk, hogy a B és C szektor lesz úszós szektor. Ez jó hír, mivel ott legalább van víz, bár az látszott, hogy ha sok hal van, az nekem annyira nem jó. Ilyenkor a felnőttek nagyon húzzák a halat, én meg kapaszkodok utánuk.

Nem lesz hosszú  a beszámolóm, mivel a verseny gyengén sikerült a számomra. Minden úgy lett, ahogy előre láttam, láttuk. Mellém sorsolt Darvasi Béla és közel 19 kiló halat varázsolt ki a vízből . . . Nem részletezem, szektor utolsó lettem, bár kilóra nem volt rossz az eredményem. Az összetettben is jól lemaradtam ezzel, Zsófi ismét behúzta az ifi kupát. Valószínű, hogy a versenysorozat csak gyakorlásra lesz jó, ezzel az eredménnyel elúszott az ifi összetett első hely. Annyira nem nagy baj, mivel más versenyekre készülök már. Velence, Velence . .  már a Velencei-tó :)

Ádám se sokkal végzett jobban, 7-ből hatodik lett, megint bemutatta az egy koi és sok sneci terítéket:) 1,18 kg. Mondjuk volt, aki csak sneciig jutott, úgyhogy annyira nem volt vészes. Bodzsár Norbi szoros versenyben behúzta a kört - volt hal amiért besétált a vízbe :D


A következő forduló július közepén lesz, meglátjuk ott mire jutok. Jó lenne kicsit előrébb végezni, de ahhoz nem árt fejlődnöm. Most huss vissza Budapestre, mert holnap RDHSZ egyéni bajnokság, jó lenne elől végezni. Norbi ott is ott lesz, már egy kategóriában velem, jó meccs lesz, az tuti.

2015.06.20.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése